Et kompromissløst system


37/

Systemportefølje

Undertak

Utforsk

Vindsperrer

Utforsk

Mansjetter

Utforsk

Tape

Utforsk

Viktig Tilbehør

Utforsk

38/

Ressurser


39/

FAQ

Hva er Ventex?

BMI samler alt av tetteprodukter under merkevaren Icopal med navn Ventex. Ventex er nå markedets mest kompromissløse tettesystem, og består av produkter i tre kvalitetsnivåer: Premium (best), Pro (bedre) og Essential (bra).

Hva er et tettesystem?

Et tettesystem består av vindsperre, undertak og alt av tilbehør som sikrer at bygget er riktig tettet og ventilert. Med et komplett system sikrer du at alle produkter passer sammen, har like lang levetid, og sikrer et godt sluttresultat. Velger du tettesystem i Premium kvalitet, får du en ekstra trygghet med 20 års systemgaranti.

Hva er forskjellen på Premium, Pro og Essential?

Ventex er delt inn i tre kvalitetsnivåer, basert på vårt “bra-bedre-best”-konsept. Premium-sortimentet inneholder produktene med den aller beste og mest tekniske kvaliteten. Alle Premium-produktene har SINTEF teknisk godkjenning, og vi gir 20 års systemgaranti på hele løsningen. Pro tilhører bedre-kategorien i vårt “bra-bedre-best”konsept, og skal være førstevalget til håndverkere som jobber med rehabilitering og nybygg. Pro-produktene overgår kravene til SINTEF teknisk godkjenning. I bra-kategorien finner du Essential-sortimentet, som består av produkter som møter minstekravene til SINTEF.

Hvilket tettesystem passer til mitt prosjekt?

Ventex er delt inn i tre kvalitetsnivåer (Premium, Pro og Essential), slik at det skal være enkelt for deg å finne løsningen som passer akkurat ditt prosjekt. Premium passer til de mest tekniske prosjektene, som eksempelvis må møte strenge brannkrav i høye bygninger. Pro er et trygt valg for rehabiliteringsprosjekter og nybygg. Essential passer til mindre byggeprosjekter. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å finne systemet som passer for deg.

Hva koster Ventex?

Din forhandler eller nærmeste byggevarekjede vil kunne gi deg en pris på tettesystemet.

Hvilke garantier får jeg når jeg velger Ventex tettesystem?

Velger du Premium-sortimentet, får du 30 års systemgaranti på hele løsningen.

Hvordan fungerer en systemgaranti?

En systemgaranti er en ekstra trygghet for håndverker og huseier. BMI er ansvarlige for garantien i 30 år dersom du velger vårt beste system.

  • Garantien gjelder for funksjon på produkt, og dekker nye produkter.

  • Garantien følger eiendommen dersom eiendommen selges.

  • Garantien gjelder funksjonsfeil på produkt, og ikke forsikringstilfeller som ulykker, naturkatastrofer eller andre unormale forhold.

  • Det forutsettes at utførelse er gjort etter gjeldene leggeveiledninger, at alle produktene i systemet blir brukt, og at nødvendig vedlikehold er utført i tråd med FDV-dokumenter utarbeidet av ansvarlig utførende.

  • Reklamasjon må skje skriftlig, og senest 30 dager etter at mangelen/skaden ble oppdaget.

  • Kvittering må forevises. Det er kundens ansvar å dokumentere reklamasjonen med bilder. Det er også kundens ansvar å sende inn dokumentasjon og sjekklister fra monteringen.

  • Produktet skal ikke være eksponert for vær og vind mer enn hva leggeveiledningen tilsier.

Hva betyr det at produktene har SINTEF teknisk godkjenning?

En SINTEF teknisk godkjenning (TG) sikrer at produktene og løsningene tilfredsstiller byggtekniske krav og forskrifter i Norge (TEK), og er en objektiv og produsent-uavhengig vurdering. Du kan lese mer om godkjenningen på SINTEF sine nettsider.

Hvor raskt kan Ventex-sortimentet leveres til mitt byggeprosjekt?

BMI er kjente for rask og god logistikk. Har du spesielle ønsker for levering, ta kontakt med oss.