Undertak
essential

Undertak Essential

14/

Ventex Undertak Essential - møter minstekravene

● Lett undertak med armeringsnett som sikrer god styrke

● Tilfredsstiller minimumskravene fra SINTEF Byggforsk

● Et kostnadseffektivt valg for mindre prosjekter Undertaket Essential er et kostnadseffektivt valg for enklere bygg som må tilfredsstille minimumskravene til SINTEF Byggforsk. Eksempler er boder og frittstående garasjer. Produkter har to klebekanter, har god dampåpenhet og er enkelt å montere.


15/

Hvorfor velge Ventex

Effektive leveranser

Vi er kjente for den gode logistikken vår, og vet at rask levering sikrer en mer effektiv byggeprosess. Ventex-systemet kan derfor leveres raskt og direkte til byggeplass.

Overlegne Produkter

Velger du Ventex skal du være trygg på at hvert eneste komponent er utviklet for å sikre tette bygg i veldig lang tid. Overlegen kvalitet lønner seg alltid i lengden – for byggeier, huseier og miljøet.

Pro, Premium, Essential

Med et totalt system fra én leverandør vet du at alle detaljer er tilpasset byggets funksjon. Tre kvalitetsnivåer gjør det enklere å velge et helhetlig system til akkurat ditt prosjekt, enten det er rehabilitering av en eldre bolig eller et nybygg som sikter mot høyeste BREAAM-sertifisering.

Systemgarantier

Ventex er et tettesystem som holder det vi lover. Derfor gir vi 30 års systemgaranti. Det skaper trygghet for håndverkeren, for bygg- og boligeieren og for de som har ansvaret for drift og vedlikehold.