Undertak
premium

Undertak Premium

09/

Ventex Undertak Premium - det beste valget

  • Lengst levetid, høyest kvalitet

  • 30 års systemgaranti

  • Teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk

Ventex Undertak Premium er førstevalget for deg som aldri kompromisser på kvalitet, og som vet at kvalitet ved innkjøp lønner seg i lengden. Produktet fungerer som kombinert undertak og vindsperre, og legges direkte på sperrene. Tidligere het dette undertaket Ventex Supra, og det har vært en favoritt på markedet i over 20 år. Undertaket er:

  • Markedets mest robuste diffusjonsåpne undertak

  • Testet for vindstyrke opptil orkan

  • Bygd opp med TPU-film som gir den beste motstand mot kjemikalier og god aldringsbestandighet

  • Fuktadaptiv TPU-film som transporterer fukt raskere ut av konstruksjonen jo større fuktpåvirkning den får

Ventex Undertak Premium har to klebekanter, og er bygget opp i tre lag. Membranen består av diffusjonsåpen monolittisk TPU-film, belagt med kraftig nonwoven PP-filt på oversiden og tykk kondensabsorberende filt på undersiden som opptar og mellomlagrer kondens grunnet luftlekkasjer i dampsperren og byggfukt. Den diffusjonsåpne TPU-filmen transporterer kondensen effektivt og raskt ut av konstruksjonen på grunn av sin gode fuktadaptive egenskap. Filten kan mellomlagre opptil 600 gram kondensvann per kvadratmeter. Duken har svært høy strekkstyrke, noe som gjør at det tåler store bevegelser, beskytter mot gjennomtramp og tetter bedre rundt spikere. Produktet er i tillegg lett i vekt, noe som sikrer at monteringen går raskt. Undertaket kan legges vertikalt eller horisontalt og på takfall ned til 10 grader. Det brukes som kombinert undertak og vindsperre for isolerte skråtak med opplektet, luftet taktekking. Ventex Undertak Premium kan også benyttes på tak med taktro av rupanel hvor loftrommet skal fullisoleres fra innsiden.


10/

Hvorfor velge Ventex

Effektive leveranser

Vi er kjente for den gode logistikken vår, og vet at rask levering sikrer en mer effektiv byggeprosess. Ventex-systemet kan derfor leveres raskt og direkte til byggeplass.

Overlegne Produkter

Velger du Ventex skal du være trygg på at hvert eneste komponent er utviklet for å sikre tette bygg i veldig lang tid. Overlegen kvalitet lønner seg alltid i lengden – for byggeier, huseier og miljøet.

Pro, Premium, Essential

Med et totalt system fra én leverandør vet du at alle detaljer er tilpasset byggets funksjon. Tre kvalitetsnivåer gjør det enklere å velge et helhetlig system til akkurat ditt prosjekt, enten det er rehabilitering av en eldre bolig eller et nybygg som sikter mot høyeste BREAAM-sertifisering.

Systemgarantier

Ventex er et tettesystem som holder det vi lover. Derfor gir vi 30 års systemgaranti. Det skaper trygghet for håndverkeren, for bygg- og boligeieren og for de som har ansvaret for drift og vedlikehold.