Undertak
pro

Undertak Pro

07/

Ventex Undertak Pro - et bedre valg

  • God levetid, høy kvalitet

  • Gode tekniske egenskaper

  • Teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk

Pro-undertaket er en litt lettere og enklere versjon av Premium-varianten. Tidligere het dette produktet Icopal Diffex. Undertak Pro er:

  • Testet for vindstyrke opptil storm

  • Bygd opp av en stamme med god fleksibilitet, som tåler store bevegelser

  • God aldringsbestandighet

Ventex Undertak Pro har to klebekanter og er bygget opp i tre lag med monolittisk TPU-film som membran, belagt med nonwoven PP-filt på oversiden og kondensfilt på undersiden. Den kondensabsorberende filten kan mellomlagre opptil 400 gram kondensvann per kvadratmeter. Produktet kan benyttes som kombinert undertak og vindsperre for isolerte skråtak med opplektet, luftet taktekking og utvendig nedløp. Undertaket kan legges vertikalt eller horisontalt og på takfall ned til 10°, og under takstein og takpanner eller plater av metall.


08/

Hvorfor velge Ventex

Effektive leveranser

Vi er kjente for den gode logistikken vår, og vet at rask levering sikrer en mer effektiv byggeprosess. Ventex-systemet kan derfor leveres raskt og direkte til byggeplass.

Overlegne Produkter

Velger du Ventex skal du være trygg på at hvert eneste komponent er utviklet for å sikre tette bygg i veldig lang tid. Overlegen kvalitet lønner seg alltid i lengden – for byggeier, huseier og miljøet.

Pro, Premium, Essential

Med et totalt system fra én leverandør vet du at alle detaljer er tilpasset byggets funksjon. Tre kvalitetsnivåer gjør det enklere å velge et helhetlig system til akkurat ditt prosjekt, enten det er rehabilitering av en eldre bolig eller et nybygg som sikter mot høyeste BREAAM-sertifisering.

Systemgarantier

Ventex er et tettesystem som holder det vi lover. Derfor gir vi 30 års systemgaranti. Det skaper trygghet for håndverkeren, for bygg- og boligeieren og for de som har ansvaret for drift og vedlikehold.