Vindsperrer
Essential

Vindsperrer Essential

01/

Ventex Vindsperre Essential - møter minstekravene

  • Enkel vindsperre til mindre prosjekter

  • Tilfredsstiller minimumskravene fra SINTEF

Ventex Vindsperre Essential er vårt nye, kostnadseffektive alternativ til mindre enkle bygg prosjekter. Produktet er bygget opp i tre lag med nonvowen PP-filt på hver side av en mikroporøs film. Produktet har bra diffusjonsåpenhet, og en grå farge som hindrer blending ved montering i sollys.


02/

Hvorfor velge Ventex

Effektive leveranser

Vi er kjente for den gode logistikken vår, og vet at rask levering sikrer en mer effektiv byggeprosess. Ventex-systemet kan derfor leveres raskt og direkte til byggeplass.

Overlegne Produkter

Velger du Ventex skal du være trygg på at hvert eneste komponent er utviklet for å sikre tette bygg i veldig lang tid. Overlegen kvalitet lønner seg alltid i lengden – for byggeier, huseier og miljøet.

Pro, Premium, Essential

Med et totalt system fra én leverandør vet du at alle detaljer er tilpasset byggets funksjon. Tre kvalitetsnivåer gjør det enklere å velge et helhetlig system til akkurat ditt prosjekt, enten det er rehabilitering av en eldre bolig eller et nybygg som sikter mot høyeste BREAAM-sertifisering.

Systemgarantier

Ventex er et tettesystem som holder det vi lover. Derfor gir vi 30 års systemgaranti. Det skaper trygghet for håndverkeren, for bygg- og boligeieren og for de som har ansvaret for drift og vedlikehold.