Vindsperrer
Pro

Vindsperrer Pro

01/

Ventex Vindsperre Pro - et bedre alternativ

  • God kvalitet, lang levetid

  • Ny og sterkere kvalitet enn forgjengeren, Windbreak

  • Teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk

Ventex Vindsperre Pro er tykkere og bedre vindsperre enn forgjengeren Windbreak, som Icopal har videreutviklet gjennom mer enn 30 år. Dette er en svært diffusjonsåpen vindsperre, som sikrer at byggfukt tørkes raskt ut, og at eventuell fuktig luft fra innemiljøet slipper ut. Ventex Vindsperre Pro er ideell til tetting av råbygget. Den gylne fargetonen bidrar til at produktet ikke blender ved montering i sollys. Vindsperren slipper også inn dagslys, slik at hele huset kan tettes og gi en lun og lys innendørs arbeidsplass. God styrke og forbedret robusthet gjør at den tåler belastning fra vind og nedbør i byggeperioden. Ventex Vindsperre Pro er bygget opp i tre lag med nonvowen PP-filt på hver side av en mikroporøs film. Vindsperren har:

  • Teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk

  • Høy strekk- og rivestyrke, og er mer elastisk enn andre produkter på markedet, takket være større bruddforlengelse.

  • Stort utvalg av bredder og lengder, som gir bedre økonomi og reduserer avfall på byggeplassen.

  • Ekstra sikkerhet mot luftlekkasje i konstruksjonen, fordi vindsperren er etasjehøy. Det begrenser antall skjøter til et minimum. Vindsperren benyttes utvendig på vegg eller på skråtak med lufting mellom vindsperren og undertak.


02/

Hvorfor velge Ventex

Effektive leveranser

Vi er kjente for den gode logistikken vår, og vet at rask levering sikrer en mer effektiv byggeprosess. Ventex-systemet kan derfor leveres raskt og direkte til byggeplass.

Overlegne Produkter

Velger du Ventex skal du være trygg på at hvert eneste komponent er utviklet for å sikre tette bygg i veldig lang tid. Overlegen kvalitet lønner seg alltid i lengden – for byggeier, huseier og miljøet.

Pro, Premium, Essential

Med et totalt system fra én leverandør vet du at alle detaljer er tilpasset byggets funksjon. Tre kvalitetsnivåer gjør det enklere å velge et helhetlig system til akkurat ditt prosjekt, enten det er rehabilitering av en eldre bolig eller et nybygg som sikter mot høyeste BREAAM-sertifisering.

Systemgarantier

Ventex er et tettesystem som holder det vi lover. Derfor gir vi 30 års systemgaranti. Det skaper trygghet for håndverkeren, for bygg- og boligeieren og for de som har ansvaret for drift og vedlikehold.